Sustainable Production

100% natural fibre with ethical processing

BreatheEazy Technology

The latest technology for coolest and breathable fabric

Complete Certification

ISO/TR, Oeko-Tex Standard 100, Lenzing Certified

Retail and Mass Production Ready

We ship worldwide

One-Stop Service

We provide custom design and product making services

Made in Indonesia

The best textile made from Indonesia’s natural resources

FABRIC GUIDE FOR PRODUCTS MAKING


Your Reliable Partner for Sustainable Custom Fabric Printing

Learn more on how Zalmon Fabric sticks to sustainability through each process of production

SVH SS 2021 Fashion Show, supported by Zalmon Fabric

Circling inside futuristic nature visual ambience in the theatre, 30 looks men & woman's collection exploring new territory with bold - bright patterns made of sustainable fabrics inspired by different environment

Zalmon Giving Back Program - From Nature to Nature

Not only preventing any damage to the Earth, but we also committed to keeping nature healthier by Zalmon Giving Back Program

Pattern Market


Clams01
zalmonfabric
Clams02
zalmonfabric
Clams03
zalmonfabric
Clams04
zalmonfabric
Clams05
zalmonfabric
Clams06
zalmonfabric
Clams07
zalmonfabric
Oyster01
zalmonfabric
Oyster02
zalmonfabric
Oyster03
zalmonfabric
Blackpink Ice Cream
zalmonfabric
Blackpink Red Velvet
zalmonfabric

Publication

zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric
zalmonfabric

What our customers say

zalmonfabric

"Worth it banget, kalo mau bikin organic shirt lagi pasti ke Zalmon Fabric."

Faisal
Marketing Manager Billionaire's Project

zalmonfabric

"Zalmon Fabric sendiri sudah komitmen pada sustainable fashion dan kebetulan campaign kita mengangkat tema yang isinya ada sustainable fashion dan itu cocok untuk SVH. Bagusnya di Zalmon itu bisa print sendiri, biaya okay, dan kualitas bagus."

Bengki
Owner SVH

zalmonfabric

"Gue butuh bahan yang organik di produk gue, tetep adem dan berkualitas, dan Zalmon punya itu. Bagus, terjangkau, dan Kepake."

Keanuagl
Owner Kepake

zalmonfabric

"Kain organic yang worth it banget untuk dipilih, super nyaman dibandingkan polyester dan customer aku suka!"

Euis Rostika
Creative Director Zayana Organic

zalmonfabric

"Kita kebanyakan menggunakan kain Cotton Canvas, dan sangat kagum dengan hasil printnya.
Warnanya keluar sekali, tidak luntur dan membuat illustrasi kita menjadi seperti lukisan"

Temma Prasetio

.